top of page

Cardium-рецензии-цена- Купува-капсули-Ползи-Къде да купя в България


официален уебсайт – www.Cardium.bg


Cardium приеман през устата: имате ли нужда от рецепта? Къде можете да го купите? За какво е и цена

Cardium е практична орална хранителна добавка, предлагана на пазара под формата на естествени капсули. Ежедневно е възможно да комбинирате избора на Cardium със здравословен начин на живот, редовно хранене и физическа мобилност, всякакви лечения, предписани от лекаря в случай на хипертония, за да се запази доброто състояние на кръвното налягане и стойностите на холестерола.



Имам ли нужда от рецепта, за да поръчам формулата Cardium? Колко капсули има в опаковка за покупка и къде да намерите оригиналната формула? Има ли противопоказания? Можете да намерите отговора на този и други въпроси в следващите параграфи, предложени на Cardium!


Cardium орален прием: описание на продукта

Cardium се състои от хранителна добавка, която може да се приема под формата на капсули, които се поглъщат с вода, вмъкнати в рамките на здравните мерки, посветени на благосъстоянието на редовността на стойностите на кръвното налягане.


Следователно формулата трябва да се комбинира с правилно хранене, здравословен начин на живот, редовна физическа мобилност и медицински лечения, предписани от Вашия лекар в случай на патологични състояния като хипертония. Хранителната добавка може да се окаже и валидна подкрепа за доброто състояние на холестерола и функциите на кръвта и кръвообращението.


Имате ли нужда от рецепта?

За да закупите хранителна добавка Cardium, не се изисква лекарско предписание, тъй като това не е лекарство, а напълно естествена формула, както е описано и на официалния уебсайт на производителя.


Колко време трае един пакет за покупка?

Във всяка опаковка от Cardium можете да намерите 20 капсули, които да се разделят дневно в дозата, препоръчана директно от производителя. За да вземете под внимание насоките, можете да получите достъп до информацията в листовката или в описанията на гърба на кутията.


Каква е вътрешната формулировка на хранителната добавка?

Cardium се предлага в търговската мрежа в натурална формулировка, която не включва добавяне на токсични, агресивни вещества, алергени, консерванти, изкуствени аромати, оцветители и т.н. Хранителната добавка е подходяща и като допълнение към медицинските лечения.


необходими при патологични стойности на високо кръвно налягане като хипертония. Капсулите съдържат: екстракт от листа на глог, екстракт от касис, екстракт от гроздови семки, екстракт от сух хибискус, екстракт от червена боровинка и фолиева киселина.


Какви са неговите предимства?

Приемането на Cardium може да се окаже поддържащо във всички случаи, когато спазвате диета, която внимава да поддържа редовни стойности на кръвното налягане, но също и в случай на текущи лекарствени терапии, с които можете да комбинирате капсулите ежедневно. Хранителната добавка, приемана редовно в дози, посочени от производителя, може да поддържа:

  • правилни функции на кръвообращението

  • благополучие, свързано с кръвоносните съдове

  • благосъстоянието на стойностите на налягането

  • стойностите на Ldl холестерола


В каква дозировка и честота трябва да се приемат капсулите?

Както всички хранителни добавки, Cardium също трябва да отговаря на дневната доза, препоръчана от указанията на производителя (да се прочете внимателно в листовката или както е посочено на гърба на самата опаковка). Капсулите трябва да се поглъщат с голяма чаша вода и не трябва да надвишават изрично препоръчаните дози.


Опасно ли е за здравето?

Новият Cardium, в капсули с комбинация от естествени активни съставки, не е опасен за здравето, но не се препоръчва при: алергии към вътрешни съставки, бременност.


Колко струва пакет от Cardium?

Всички първи поръчки могат да се възползват от активната промоция на Cardium: 1 единична опаковка на цена от само 39 евро (вместо 78 евро). За да потвърдите поръчката, ще получите обаждане от назначен фирмен оператор.



възможни търсения на Cardium

Cardium , Cardiumрецензии , Cardium цена , Cardium капсули , Cardium Купува , Cardium Ползи , Cardiumстранични ефекти , Cardiumсъставки , Cardium разходи , Къде да купя Cardium , Как да използвам Cardium , Cardium българия , Cardium оригинален , Cardium върши работа , Cardium аптека , Cardium състав

4 views0 comments
bottom of page